Welzijn

Welzijnscoach

Twee jaar geleden is Herbalife op mijn pad gekomen. Ik zat op dat moment erg laag in mijn energie en wilde bovendien een paar kilos kwijt. Ik ben het gaan eten en vernam al heel snel dat mijn energie toenam. Ook ging ik afvallen en wat nog belangrijker was, mijn vetpercentage nam af, spiermassa nam toe, kortom ik kwam weer in balans en voelde mij super goed. Vanaf dat moment ben ik Onafhankelijk Distributeur geworden en heb al veel mensen geholpen om hun doel te bereiken.

Over Herbalife

Herbalife is een internationaal erkend merk, het verkoopt wetenschappelijk gebaseerde voedingsproducten. Het bedrijf is actief in meer dan tachtig landen, en sinds 2004 genoteerd aan de New York Stock Exchange.

Herbalife is al in Nederland aanwezig sinds 1993. Het bedrijf heeft een kantoor in Utrecht en Venray.
Herbalife producten staan bekend om hun kwaliteit en effectiviteit. Alleen de meest pure ingrediënten van goedgekeurde leveranciers komen in onze producten.

Herbalife maakt het gemakkelijker om een evenwichtige levensstijl te leiden.
De eerst stap voor een persoonlijke oplossing is het maken van een lichaamsanalyse.
Aan de hand daarvan gaan we samen aan de slag. Misschien is dat voor u het bereiken van uw ideale gewicht, of het verhogen van uw vitaliteit, of het optimaliseren van uw voeding. Ieder mens is anders en heeft andere behoeften. Met een op maat afgestemd programma kunt u uw doelstellingen bereiken. Ik zal u daarbij coachen en begeleiden!

© Salon Yvonne 2013
Ontwerp door |